måndag, augusti 23, 2010

Valrörelsen dag 7: Det är jämnt


Det går inte att säga något annat än att det är jämnt. I en opinionsmätning är det dött lopp, i en annan har alliansen övertag och i en tredje de rödgröna. Det är verkligen peppande till att ge allt och lite till.
Min valrörelseinsats idag bestod i att läsa korr på foldrar, diskutera artiklar, och presentera äldre- och miljöfrågorna i valplattformen i kväll på S i Västerås representantskap (medlemsmöte). Ett telefonmöte med partidistriktsstyrelsen hanns med i kväll också.

Men faktiskt så händer det andra saker i samhället också som händer varje år så här års. Elever börjar skolan. Så jag hann också med att följa med familjens etta-gluttare på upprop, vara på introduktionssamtal med sjätteklassarn som har upprop i morrn och lyssna på den nyblivne gymnasisten om vilket bra schema och vilka roliga ämnen och vad bra klasskamraterna verkar vara i nya skolan.

I morgon nya friska tag - för skolelever och valrörelsearbetare.
I morgon kommer de rödgröna partiledarna : Mona Sahlin (S), Lars Ohly (V) och Maria Wetterstrand (MP) och Peter Eriksson (MP) till Västerås och talar. På Mälardalens högskola i Omegasalen. Alla är välkomna. Mötet skulle först ha varit utomhus men eftersom SMHI lovat skruttväder har mötet flyttats inomhus.

Inga kommentarer: