lördag, januari 06, 2007

Innan isen smälter

Var i Flisenberg och på Fiskkraken som ligger i Surahammars kommun och provade långfärdsskridskorna för första gången i vinter. Det gav mersmak. I morrn följer jag med Långfärdsskridskoföreningen i Västerås till Lilla o Stora Kedjen i Skinnskattebergs kommun och provar isarna där.
Det är inte så tokigt med snöfria vintrar heller. Det är inte mycket som kan mäta sig mot en solbelyst is, svag vind i ryggen och ljudet raspet och knagglet under skridskoskenor.
Tog hem en massa jobb i torsdags som jag trodde jag skulle sitta hemma och dona med. Sammanställa enkätsvar till valanalysen. MEN jag förstår inte att det ska vara så svårt att hinna med. Just nu känns det viktigaste som att lägga huvudet på kudden och läsa "Den amerikanska flickan" av Monika Fagerholm. (Skitbra - handlar om några psyko - eller helt normala - människor som bor vid ett finskt träsk.)
Och i morrn förmiddag känns det viktigast att gå ut och skrinna... Vem vet hur länge det finns skridskois? Val är det ju i alla fall igen förrän om fyra år...

Inga kommentarer: