lördag, september 18, 2010

1 dag kvar till valet: Rödgröna knappar in

Tyckte att det rödgröna laget var fantastiskt bra i går i SVT:s slutdebatt. För den som tycker mer personal i äldreomsorg, sjukvård och skola, att jobb och utbildning till unga, är viktigare än fortsatta sänkta skatter till grupper som redan har det bra finns det bara ett alternativ. Så tänk efter - ska du rösta efter din egen plånbok eller efter om vi ska ha ett samhälle där vi utjämnar klyftor och kan ta hand om dem som blir sjuka, ett samhälle som ger unga en chans att komma in på arbetsmarknaden eller ett samhälle där de svagas slås ut.

---
I dag i VLT Orättvisor är tydligen okej så länge de inte drabbar en själv. Dubbelmoral i ordets rätta bemärkelse, så på söndag röstar vi för ett mer solidariskt samhälle. också bandystjärnan Pelle Fosshaug och Tillberga bandys sportchef Tobias ”Zocke” Johnsson: "Orättvisor är tydligen okej så länge de inte drabbar en själv. Dubbelmoral i ordets rätta bemärkelse, så på söndag röstar vi för ett mer solidariskt samhälle."

---
I dag ännu en kampanjdag. Rosutdelning och vid valstugan debatterar Staffan Jansson (S) mot Lars Kallsäby (C). Denise Norström (S) utmanar Tomas Högström (M) och Anna Wallén (S) ska möta Jesscia Polfjärd(M).
Sen mera dörrknackning för valseger

1 kommentar:

Kenneth sa...

Jag tyckte utfrågningen i tv4 var bättre och "hetare". Då framgick skillnaderna ännu tydligare...

Jag hoppas verkligen att dom rödgröna vinner i morgon, tyvärr tror jag inte att majoriteten av svenska folket förstår vad 4år till med Reinfeldt som statsminister innebär... det kommer att bli en katastrof för dom mest utsatta i samhället!