lördag, april 24, 2010

Rättvis skatt viktigt för pensionen

Till skillnad från kristdemokraterna vill vi ge pensionärer rättvis skatt. Här hittar ni mitt inlägg i dagens vlt.

2 kommentarer:

Ingemar Hernefeldt sa...

Både Alliansen och Rödgröna vill ge skattelättnader till oss Pensionärer, fast det säger att det får bli när finanserna har blivit goda, det kan ta lång tid det.Det är fel att vi Pensionärer skall stå för fiolerna.Ett rättvisekrav är att återställa balansen mellan löntagarna och Pensionärer på en gång. Jag själv är medlem i SPI Sveriges Pensionäres Intresseorganisation,får vi tillräckligt med röster i valet, så skall vi återställa pensionerna med uppräkning index för vad vi har förlorat de senaste åren och se till att det blir lika beskattning.Vi vill inte ha ett A-lag och B-lag när det gäller rättvisa. Ingemar Hernefeldt SPI Västerås.

Carin Lidman sa...

Alliansen håller fast vid att pensionärer ska betala högre skatt än löntagare. Vi Socialdemokrater säger att det ska vara lika skatt för lika inkomst. Oavsett var den kommer ifrån.
Till skillnad från SPI så är Socialdemokraterna ett parti som ser att samhället består av många grupper. Pensionärer, liksom deras barn, barnbarn, och barnbarnsbarn. Rättvisa ska gälla alla. För pensionärer liksom för andra.