tisdag, november 20, 2012

Trafik och äldreomsorg

Trafik och parkeringar. Det är något som väcker känslor det. Särskilt bland män som är 60 plus och tillhör Alliansen.
I går hade stadsledningskontoret tillsammans med tekniska nämndens stab arrangerat ett seminarium om just dessa frågor för att alla skulle få en gemensam kunskapsbild och få chansen att utforma en vision för vår framtida trafik i Västerås. Vi ska nämligen ta fram en ny trafikplan. Här fanns alltså chansen för de högljuda kritikerna som mullrar i kommunfullmäktigedebatten att både få kunskap och påverka.
Jag blev ganska så besviken när de inte var där. Tyvärr var bara en av alliansens gruppledare där också. Men det kan vara så att de hade andra saker som måste gå före. Men jag hoppas att deras kamrater som var där delar med sig av vad de två duktiga föreläsare från Trevector och VTI sa.

Vi var desto fler representerade från det rödgröna blocket.

----
I dag har det varit en mycket intensiv dag med äldrenämnden. Många svåra frågor om ökade hemsjukvårdstimmar, hemtjänstuppföljning, och överklagad upphandling.
---
Och imorgon väntar ännu en intensiv dag: Ordförandeberedning tekniska nämnden: avfallsseminarium Mälardalens högskola, kommustyrelsegrupp, studiebesök tillsammans med partiordförande Stefan Löfven på Björkbackens äldreboende och kommunstyrelse. Hoppas jag hinner till Vandrarringens backträning i Rocklundaskogen på kvällen.



1 kommentar:

Pege sa...

Jamen jag tror att du lugnt kan vila i visshetens behag.