torsdag, februari 25, 2010

Samtal pågår

På torsdagen lanserade Socialdemokraterna med Mona Sahlin och Ibrahim Baylan i spetsen "Sveriges största samtalskampanj".

För att i valet kunna nå målet på 40 procent av rösterna värvar Socialdemokraterna nu valarbetare på alla håll i landet. Traditionella kampanjmetoder som dörrknackning och torgmöten varvas med nya som organisering på nätet. Fram till den 1 maj hoppas Socialdemokraterna ha värvat 5 000 nya valarbetare detta för att tala med så många osäkra väljare som möjligt.

Själv ska jag ut och knacka dörr igen på söndag i Västerås. Sen i höstas är vi ute varje söndag och pratar med västeråsarna. Visst är det en och annan som inte har tid eller lust att prata med oss. Men desto fler är glada och många har synpunkter på vad som kan bli bättre i stan och landet. Så för oss sossar i Västerås började den här samtalskampanjen för länge sen.

Har du också fått nog och vill göra ett handtag för att byta regering i riksdag, landsting och kommun? På hemsidan kan du bli medlem eller aktivera dig på annat sätt.

Inga kommentarer: