tisdag, februari 03, 2009

Sopplunch



Var och lyssnade på chefen som intervjuade ortopedklinikchefen Anders Satrell på Lärcentrums sopplunch. Politikern Denise såg ut att gilla rollen att få ställa frågorna för en gångs skull. Och Satrell såg ut att trivas att få berätta om sina lösningar för en uppmärksam publik.
- Hur ser du egentligen på det politiska systemet? Skulle du kanske hellre föredra att det var verksamheten och klinikchefer som du som styrde, frågade oppositionsrådet Denise Norström (S).
-Det är bra att vi har valda medborgare som bestämmer vilken inriktning vården ska ha, men dialog är bra. Fast ledningen är dåliga på att föra ut besluten och förverkliga dom. Det har varit för mycket fritt valt arbete. Det finns t ex hygien- och klädregler. Dem ska man bara följa annars får man sluta, tyckte Satrell.

En längre version av intervjun kommer i nästa nummer av Landstings-Sossen.

---
Var på S-kommundagar hela helgen. Har planerat att lägga ut lite bilder här, när jag hinner. Men det viktigaste som händer idag är att min favoritkille fyller 11. Det ska firas med våfflor, grädde, dajmtårta och röd fanta.

Inga kommentarer: