fredag, mars 23, 2007

Landstingssossar i Sala

I dag har socialdemokratiska landstingsgruppen möte på Sala närsjukhus. Studiebesök i verksamheterna kombineras med livliga diskussioner om ledningsfrågan i landstinget.
Just nu pågår framtidsdiskussioner i mindre grupper.


Morgonfika i kafeterian på Sala Närsjukhus: Ann-Marie Lundin och Annika Duan från Köping låter sig väl smaka tillsammans med Barbro Östling från Västerås och Inga-Britt Helgesson från Hallstahammar.


Landstingssossar möter kommunal landstingssosse. Tommy Johansson (s) oppositionsråd i Sala berättar om sin politiska vardag i centerland.

På väg mot studiebesök: I täten Catrin Strömvall, Arboga och Karin Karlsson, Sala. Karin är vår gruppordförande. Sala Norra, Sala Väsby, AH-teamet, psykiatrin och närsjukvårdsavdelningen fick besök.


Läget för psykiatrin i Fagersta. Allt färre till slutenvård. Förhoppningsvis på grund av bättre omhändertagande i öppenvård...



Miriam Dunder, Västerås lyssnar uppmärksamt på psykrehabs redogörelse. Det var stora diskussioner för ett år sedan. Nu när organisationen har landat har diskussionerna tystnat.





Gruppsamtal om framtiden.


PS. Var på studiebesök på äldreboendet Granen i Västerås i går. Men var var Alliansen - inte där i alla fall. Vi var tre frågvisa sossar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker gruppen ser så relaxad ut när alla sitter i ring lätt tillbakalutade och samtalar om politik och strategier. Svårt att tro att samtalen handlar om landstingsledningens förtroendekris. Och till sist. Väldigt fina bilder. Måste investera i en likadan kamera även om jag förstår att det är på fotografen det beror. ;-)