onsdag, mars 16, 2011

Trygga transporter

I går lyckades vi i tekniska nämnden sy ihop en lösning om hur vi ska gå vidare i Smartkoll projektet. En second opinion beställs för att få en utomstående expert att särskilt granska om projektet tänkt rätt. Västerås stad genomför under våren fyra dialogmöten med medborgarna. Det första 30 mars i Skultuna. Läs mer här!

Eftersom det här är en stor och viktig investering som kommunfullmäktige har att ta ställning till så är jag angelägen om att vi ska få en politisk enighet och att alla ska känna sig bekväma. Men då ligger det också på alla ledamöters ansvar att sätta sig in i projektet och skaffa sig kunskap. Nu finns flera tillfällen att göra det.
Det kommer bli en särskild workshop för alla gruppledare i fullmäktige och ledamöterna i tekniska nämnden. Det är också fritt för de politiska partierna att ordna egna möten. Vet att det är på gång i flera s-föreningar i stan, bland annat på Bäckby 4 april. Självklart ska vi ha ett i Malmabergs s-förening också!

Skoj på hojVästerås ska bli årets cykelstad igen. Om detta intervjuade TV4 mig i dag. Min fina cykel (som en gång tog mig runt Vättern...) fick också vara med. Kolla ikväll på TV4 Västerås.

Inga kommentarer: